Дермаролер
 

   Нова ефикасна алтернатива при лечението на белезите и остаряването на кожата !

Вие страдате от:

   Белези от акне

   Белези от изгаряне

   Стрии

   Бръчки / повърхностни, средни и дълбоки/

   Хиперпигментации / петна/

   Фотоувредена, отпусната или набръчкана кожа

  За вас е създадена една от най-модерните процедури за подобряване на кожата - Дермаролер! При направени над 200 000 процедури само за последните две години, терапията Дермаролер е доказала своята ефективност! Дермаролер е устройство за перфориране на кожата , много просто като концепция, но даващо прекрасни резултати. Използва се уникална система от микро-убождания , което увеличава значително проникването на активни вещества и стимулира производството на естествен колаген. Кожата става по-фина, по-нежна, по-еластична. Тя става по-млада. Представлява цилиндър, на повърхността на който имa общо 192 микро-игли. Тези игли са толкова фини и къси, че проникват само в горните слоеве на кожата. Изработени са от хирургична неръждаема стомана от най-високо качество, безвредни са и могат да се използват върху всички типове кожа.

Как функционира това устройство

  Прекарвайки цилиндъра по кожата , се създават микро канали , през които всяка една субстанция, нанесена върху кожата, достига до по-дълбоките слоеве. В същото време, на ниво дерма, се създава контролирана микро травма, която предизвиква физиологична продукция на колаген. При използване на игли с различна дължина могат да се създват канали, преминаващи по цялата ширина на епидермиса и дермата. Тези игли разрушават белезите, тъмните петна , стриите и целулитните уплътнения . Размерьт на иглите е достатъчно голям за пробиване на стратум корнеум , но е достатъчно малък за да е практически безболезнен при прилагане.

  Принципът се състои в дълбока стимулация на дермата. Това напълно ново лечение не разрушава епидермиса, няма странични ефекти, не се налага промяна на ежедневния ритъм на живот, може да се повтаря всеки месец. Още след първия сеанс започва обновяването на епидермиса и синтез на нов колаген.

Какво се случва след процедурата:

  Този процес не води до лющене на епидермиса и няма обичайните странични ефекти и рискове на методи като дълбокия химичен пилинг или лазер абразията.

  Получените резултати са трайни но се различават от един пациент до друг, в зависимост от възрастта и състоянието на кожата.Около един-два дни след набождането, кожата започва да произвежда нови влакна еластин и колаген на ниво дерма, усилвайки така еластичността си.
Хистологичните резултати от едно пручване на д-р Шварц, пластичен хирург във Фрайбург, Германия показват подобрение повече от 75% за 2 до 5 процедури.
  За разлика от аблативните техники, пролиферативната фаза започва малко след терапията. Тъй като епидермисът остава интактен и малките перфорации се затварят за няколко минути, никаква следоперативна инфекция не е съобщавана досега.

Предимства:

  Бързо и безболезнено лечение

  Кожата регенерира отвътре навън

  Бръчките и белезите видимо намаляват

  Пигментните лезии избледняват

  Стриите намаляват

  Вида и еластичността на кожата се подобряват значително

  Повърхностният слой на епидермиса е запазен

  Кратък възстановителен период- зачервяване за не повече от половин ден

  Много добро съотношение цена/ ефективност

  Подходяща за всеки тип кожа, вкл. след пилинг или лазер абразио

  Лечението може да се повтаря няколко пъти за максимално добри
      резултати

  Не се индуцира фоточувствителност

  Всички зони на лицето, шията и тялото могат да бъдат третирани.

  Впечатляващи, дълго траещи резултати

Нагоре

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

:: Публикации ::

 

 

 

 

 

 

 

 

CORIO CAPILLIS CLINIC използва и препоръчва ексклузивната клетъчна козметика